Hızırbey Ortaokulu Öğrencilerini Bekliyor

Hızırbey Ortaokulu Öğrencilerini Bekliyor

Hızırbey Ortaokulu’nda 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

‘HIZIRBEY OLARAK YARINA HAZIRIZ’ başlığıyla yapılan paylaşımda ise; ‘2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılına 09 Eylül 2024 Pazartesi sabah başlıyoruz. Hayırlısı ile İnşaallah….Tüm personelimizin ve tüm öğrencilerimizin daha güvenli, daha güzel, daha hijyen, daha sağlıklı ve daha modern bir şekilde eğitim öğretim görebilmeleri için yaz boyu yoğun bir çalışma içine girdik. Okul binamızın içerisindeki tüm bölümler (sınıflar, koridorlar, merdiven boşlukları, çok amaçlı salon, spor odası, öğretmenler odası vb) baştan sona boyatıldı; merdiven boşluklarındaki güvenlik ağları elden geçirilip daha da sağlam hale getirildi; tüm idari ve öğretmenler odasındaki bilgisayar, yazıcı ve fotokopi makinaların bakım, onarım ve tamiratı yaptırıldı; tüm bölümlerin temizliği yaptırılarak ilaçlanarak dezenfekte ettirildi.

Tüm pencereler ve kapılar elden geçirilerek bozuk olanlar ya tamir ettirildi ya da yenilendi. Tüm sınıflardaki ve bölümlerdeki perdeler yıkattırıldı, düğmeleri tamamlatılıp tamir gerekenler tamir ettirildi; tüm WC'ler baştan aşağı temizlenip dezenfekte ettirildi ve ilaçlatıldı; WC'lerin bozuk tüm yerleri tamir ettirildi; tüm öğrenci ve öğretmen WC'lerine tuvalet kağıtları ile tüm lavabo yanlarına kağıt peçeteleri konuldu; okul bahçemizdeki tüm oturma bankları, tribün ve bunun gibi yerleri tamir edilerek yeniden tamamı boyattırıldı, çocuklarımız için bir çok oyun alanı çizdirildi ve spor alanları yeniden boyattırıldı; Okul bahçemizin yeşil alanlarındaki otlar biçtirildi, ağaçlar ve yeşillikler elden geçirildi ve öğrencilerimizin dinlenmesi için hazır hale getirildi.

HIZIRBEYİN EFELERİNİ VE SULTANLARINI ÇOK ÖZLEDİK. ÖZLEMLE BEKLİYORUZ...

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri