Isparta32spor Çıkış Arıyor

Kırklarelispor Maçı Kritik Önem Taşıyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Isparta32spor 2024-2025 sezonuna zorlu bir başlangıç yaptı.

Yeşil-pembeli ekip, oynadığı 8 maçtan yalnızca 1 galibiyet elde ederek taraftarını üzdü.

Sezona Fuat Buruk yönetiminde başlayan Isparta32spor, kötü sonuçların ardından teknik direktörlük görevini Koray Palaz’a devretti.

Palaz yönetiminde çıktığı maçlarda bir galibiyet, bir mağlubiyet ve bir beraberlik alan takım, 6 puanla 14. sırada bulunuyor.

Ligin 9. haftasında, 27 Ekim Pazar günü saat 15.00’te deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan pembe-yeşilliler, bu zorlu mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor. T

eknik Direktör Koray Palaz yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren yeşil-pembeli ekip, tüm hesaplarını mutlak galibiyet üzerine yapıyor. Bu kritik karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak isteyen Isparta32spor, galibiyet halinde moral bulacak ve ligde daha sağlam bir yol haritası oluşturacak.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri