Isparta32spor İzmir'den Puansız Döndü

Isparta32spor İzmir'den Puansız Döndü

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Isparta32spor, ligin 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı Altınordu'ya 2-0 mağlup oldu.

Metin Oktay Yerleşkesi Serpil Hamdi Tüzün Sahası'nda saat 16:30'da başlayan karşılaşmayı Erdal Yılmaz, Kenan Özcan ve Volkan Kaan Topal'dan oluşan hakem triosu yönetti.

Isparta32spor, Berk Balaban, Muhlis İstemi, Gürkan Başkan, Yiğithan Güveli, Fırat Aras, Caner Koca, Zihni Temelci, Vedat Bora, Kaan Öztürk, Berat Satılmış ve Bora Taşdemir 11’i ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında, dakikalar 41’i gösterdiğinde Altınordu'nun Sami Kaleci Berk Balaban'ı geçerek topu filelerle buluşturmasıyla ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

İkinci yarıya Altınordu başladı ve dakikalar 67’yi gösterdiğinde Emre Sabri’nin ceza sahasında yaptığı vuruşla skoru 2-0 yaptı. Maç, Altınordu’nun 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri