Isparta’da Narin Güran İçin Anlamlı Hayır

Isparta’da Narin Güran İçin Anlamlı Hayır: Ücretsiz Tavuk Döner Dağıtıldı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın anısına, Isparta'da ücretsiz tavuk döner dağıtıldı. Pirimehmet Mahallesi’nde döner salonu işleten 44 yaşındaki Ali Osman Koyuncu, "Narin hepimizin kızıdır" diyerek başlattığı hayır etkinliğiyle gönülleri fethetti.

Koyuncu, sabah saatlerinde dükkanının önüne astığı afişle vatandaşları ücretsiz tavuk döner almaya davet etti. Konuyla ilgili açıklamasında, "Vicdan ve imkan sahibi herkes böyle bir şey yapabilir. Narin, hepimizin kızıdır. Onun için böyle bir hayır yapmak istedim. Sabah bir afiş hazırlattım ve dükkanın önüne astım. Tavuk döneri, Narin’in ruhuna değsin diye dağıttım" dedi.

Etkinlik, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı ve saat 14.00 sıralarında döner tükendi. Koyuncu, "Çok talep gördü, Narin için dua eden insanlar oldu. Çevredeki esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler aldım. Allah inşallah kabul eder" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri