Isparta'nın İlk Görme Engelli Kadın Futbol Takımı Kuruldu

Isparta görme engelliler spor kulübü bünyesinde oluşturulan kadın futbol takımı gerçekleştirdiği kamp ile çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı.

Isparta'da kurulan ilk kadın futbol takımı olma ünvanını taşıyan takım Türkiye'nin görme engelliler kadın futbolu konusunda öncü kulüpler arasında yer aldı.

Bünyesinde kadın futbol milli takımına seçilmiş sporcuları da barındıran takımımın amacı katılacağı bütün müsabakalarda Ispartamızı en iyi şekilde temsil ederek engelli sporunu geliştirmek.

Açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Mehmet Ali Özbey şu ifadeleri kaydetti "Isparta'nın ilk kadın futbol takımını kurduk bu konuda öncü olduk takımımızın antrenörlüğünü Ahmet görgülü hocam üstleniyor, takımımız yoğun bir şekilde çalışıyor, amacımız Ispartamizi temsil ettiğimiz alanlarda bir numara yapmak herkes kendi alanında Ispartımızı 1 numara yaparsa Isparta her alanda 1 numara olur.

Bu düsturla çalışmalarımız devam ediyor. Kıymetli Ispartalı iş adamları ve esnaflarımıza sesleniyorum sizlerin desteği ile daha çok engelli kardeşimize hayatına dokunacağız.

Isparta'mızın evlatlarını en iyi noktaya taşıyacağız. İki tane olimpiyat şampiyonluğu bulunan sporcumuz Isparta'dan yetişti böyle nice sporcular yetiştirmek için sizlerden destek bekliyoruz. Futbol takımımıza forma sponsoru veya isim sponsoru olarak bizleri ileriye taşıyacağınızdan eminim" ifadelerini kullandı.

Takım antrenörü Ahmet görgülü ise "böyle bir teklif geldiğinde çok heyecanlandım böyle kıymetli bir oluşumda yer almak beni mutlu etti. Takımımızın durumu gayet iyi Ekim ayında Türkiye Kupası'na katılacağız ve memleketimize altın kupayla döneceğiz. Bu zorlu maratonda tüm Isparta'mızdan destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri