ISUBÜ Rektörü Çatal'ı Makamında Ziyaret Ettiler

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitemizin değerli Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal'ı ziyaret etti.

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Yılmaz Çatal'ı ziyaret etti.

Başkan Daşdöner ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşıma; 'Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitemizin değerli Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal'ı yönetim kurulum ile birlikte ziyaret ettik.

Yeni eğitim öğretim sezonu öncesi öğrencilerimizin mevcut yerleşkeye olan sorunsuz ulaşımını, şehir merkezimizde yeni inşa edilen yerleşkeye olan ulaşım planlaması ile yeni yerleşke etrafı ve üniversite caddesindeki esnafa nasıl daha fazla katkı sağlayıp bölgeyi canlandırmak için yapabileceklerimizi değerlendirdiğimiz görüşme için sayın hocama yakın ilgi, alakası, esnaf odaklı görüşleri için esnaf teşkilatımız adına teşekkür eder, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler dilerim.' dedi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sdü-Isubü Haberleri