Kamyonet Yangını Mahallede Panik Yarattı

Kamyonet Yangını Mahallede Panik Yarattı

Dün gece Bahçelievler Mahallesi 3041 Sokakta park halindeki bir kamyonet çıkan yangın sonucu alevler içinde kaldı. Olay, mahallede büyük paniğe sebep olurken vatandaşlar araçlarını hızla olay yerinden uzaklaştırdı.

Edinilen bilgiye göre, Süleyman Ç.'ye ait 07 YC 207 plakalı pikabın motor kısmında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Caddede park halinde olan kamyonetten yükselen alevleri görenler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Yangının apartmanlara ve diğer park halindeki otomobillere yakın olması kısa süreli paniğe yol açtı. Yangını fark eden araç sahipleri, otomobillerini hızla yanan kamyonetten uzaklaştırmaya çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı ancak kamyonet kullanılmaz hale geldi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri