Öküz Battı Başdeğirmen’in Isparta Vizyonu ile Tanıştı!

Ne Belediye sahip çıkıyor, ne de vatandaş koruyor.

Şehrin en eski mesirelik alanlarından birisi olan ve Emre Mahallesinde bulunan Öküzbattı Mesirelik alanı, Isparta Belediyesi tarafından makus talihine terk edildi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, özellikle dönemin Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından şehre kazandırılan hizmetlere sırt döndü.

Geçmiş dönemlerden adeta intikam alırcasına tavır takınan Başkan Başdeğirmen’in, özellikle MHP’li Yusuf Ziya Günaydın’ın eserlerine sahip çıkmaması ise dikkatler kaçmıyor.

Adaylığı döneminde Isparta’yı Belediyecilik Vizyonu ile tanıştıracağını her fırsatta açıklayan Şükrü Başdeğirmen, mesirelik alanlarla dahi ilgilenmiyor. Kendini bilmez vatandaşlar tarafından da hunharca kullanılan Öküz Battı Mesirelik Alanına bir darbe de Isparta Belediyesi tarafından vuruldu.

Mesirelik bakımsız ve çöp yığınları ile karşı karşıya kalırken, belediye ekiplerinin bugüne kadar oraya neden bakmadığı ise belediye yönetiminin şehirden bi haber olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Mesirelik alanın içler acısı halini görenler, sitemlerini sert ifadelerle dile getiriyor. Dün objektiflerimize takılan yürek yakan görüntüler ise şehre verilen önemi! Bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri