Opel Mutsan Baştan Sona Yenilendi

Sürekli kendini yenileyen yapısı, teknolojiyi en üst seviyede kullanma isteği, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hizmet veren Opel Mutsan baştan sona yenilendi.

Sürekli kendini yenileyen yapısı, teknolojiyi en üst seviyede kullanma isteği, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hizmet veren Opel Mutsan baştan sona yenilendi.

Eğirdir yolu üzerinde toplam 8500 metrekare alanda kurulu plazası ve deneyimli ekibi ile uzun yıllardır Ispartalıları otomobil sahibi yapan Opel Mutsan’ın Avrupa ile aynı anda iç ve dış dekorasyon da değişikliğe gitti. Opeş Mutsan Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, 2024 yılı yeni dizaynı ile Opel Mutsan’ın müşterilerine hizmet vermeye devam ettiğini söyledi. Plazanın, daha ferah bir ortamda hizmet verebilmesi adına baştan sona yenilendiğini kaydeden Erdoğan, “Opel Mutsan’da hem satış hemde servis alanımda tüm ekipmanlar en son teknolojik cihazlar ile güncellendi. Yenilenen yüzü ile showroomda elektirikli araç standı , müşteri bekleme salonu, satış danışmanı masaları ile hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi

SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN YAPI

Mutsan Opel'in, sürekli kendini yenileyen yapısı, teknolojiyi en üst seviyede kullanma isteği, müşteri odaklı hizmet anlayışı, elde etmiş olduğu bilgi ve tecrübeli uzman kadrosu ile; kaliteli satış ve servis hizmeti vermeyi kendisine amaç edindiğini kaydeden Erdoğan “Kurumsallaşmanın gereklerini yerine getirebilmek ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için organizasyonumuzu devamlı geliştirmekteyiz. Gelişen piyasa ve dünya şartlarına hazırlıklı olmak ve Opel Standartlarındaki hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Müşteri memnuniyetine maksimum önem veren Opel Bayisi olma amacımızı gerçekleştirmek için çalışmaktayız. Bu bağlamda tüm müşterilerimizi yenilenen Opel Mutsan’a davet ediyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri