Operatör Fiyatları Aldı Başını Gidiyor!

Zam üstüne zam olunca vatandaş tepki gösterdi... Operatör fiyatları aldı başını gidiyor!

Günümüzde iletişim kurmak ihtiyaç sıralamasında önemli bir yer kaplamaya başladı. Taahhüt süresi dolan vatandaşlar paket yenilemek isteyince yüzde 200 ile 300 arasında bir zam oranıyla karşılaşınca bu duruma tepki göstermeye başladı.

Habertürk'ün haberine göre, artan fiyatları göstermek için faturalarının fotoğrafını atan sosyal medya kullanıcıları artan fiyatları gözler önüne serdi. Sosyal medya kullanıcısı olan biri 162.7 lira fatura öderken bu ay itibarıyla faturasının 640.5 liraya yükseldiğini belirtti. Yani söz konusu kullanıcı 2 ay öncesine göre ağustosta tam olarak yüzde 294 zamlı bir fatura ödemiş oldu.

Benzer şekilde bir başka kullanıcı da faturasının 235 liradan 814.9 liraya çıktığını paylaştı. Buradaki zam oranı da tam olarak yüzde 246,7 oluyor.

Operatör zamlarına tepki sosyal medya ile de sınırlı kalmış değil. Şikâyet sitelerinde 'fahiş zam' yapıldığına dair şikayetler her geçen gün artıyor.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri