SDÜ'de Askıda İftar Başlıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), öğrenciler için başlattığı “Askıda Yemek” uygulamasını Ramazan ayında da sürdürüyor.

SDÜ’de Ramazan Ayında da “Askıda Yemek” uygulaması bu yılda devam ediyor.
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), öğrenciler için başlattığı “Askıda Yemek” uygulamasını Ramazan ayında da sürdürüyor.

Öğrencilere ücretsiz yemek imkânı sunan uygulama kapsamında, hayırseverler iftar yemeği bağışında bulunarak öğrencilere destek olabiliyor. Üniversite yönetimi, dayanışma ruhunu artırmayı hedefleyen uygulamaya katkı sağlamak isteyen vatandaşların https://askidayemek.sdu.edu.tr/ adresi üzerinden bağış yapabileceğini duyurdu.

Üniversite, “Askıda Yemek” uygulamasının öğrencilerden büyük ilgi gördüğünü belirterek, Ramazan ayında da devam eden bu desteğin önemine vurgu yaptı.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sdü-Isubü Haberleri