Şenol: ‘Lale Devri Bitti, AKP’nin Gitme Devri Geldi’

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol: ‘Lale Devri Bitti, AKP’nin Gitme Devri Geldi’

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol, geçtiğimiz günlerde Genel Başkanları Özgür Özel, Başkanlığında Ankara Tandoğan Meydanında yapılan, Büyük Emekli Mitingi dönüşü görüşlerini aktardı.

Şenol; “Bu insanlar devletten alacaklı durumda. Anladığımız kadarı ile emeklileri fuzuli bir yük gibi görüyorlar. Zevki sefa içerisinde saltanatı sürdüler ama lale devri bitti arkadaşlar. Bundan sonra artık AKP’nin gitme devri geldi” dedi.

CHP Ankara’da düzenlediği Büyük Emekli Mitingi ile Tandoğan Meydanı’nda binlerce emekliyi bir araya getirdi.

“Yaşamda onur, emeklilikte huzur”, “Emeklilikte güvence, gelirde adalet”, “İnsanca, hakça bir yaşam için”, “Krizin bedelini biz ödemeyeceğiz” yazılı dövizler taşıyan emekliler, 10 bin lira olan en düşük emekli aylığının yükseltilmesi başta olmak üzere emekliler ve mitinge katılanlar farklı sorunlarını ve taleplerini alana taşıdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Vedat Şenol; “Ankara’da, emekliler mitingi vardı. Gerçekten muhteşem bir miting oldu katılım oldukça üst seviyedeydi. Isparta’dan ve ilçelerinden 4 otobüs yaklaşık 250 vatandaşımız ile mitinge katıldık. Genel başkan konuşmalarında emeklilerin sorunlarını her anlamda vurguladı, çok coşkulu bir kalabalık vardı. İnsanlar beklediler, takip ettiler. Miting dağılana kadarda coşkuda en ufak bir azalma olmadı. Genel başkan AKP’nin emekli maaşlarına ilişkin geçmiş bu yana maaşlarının nasıl eridiğini anlattı.

BU CENNET ÜLKEYİ YAŞANMAZ HALE GETİRDİLER

Sarayın günlük maliyeti o kadar büyük rakamlar ki inanın sarayın bir aylık maliyeti ile binlerce, on binlerce emeklinin maaşı artırılıp ödenebilir. Biz mazeret kabul etmiyoruz. Zaten üretim terkedilmiş durumda, bu cennet bir ülke yaşanamaz bir hale getirip cehenneme çevrilmiş bir durumda. Bunların değişmesi gerekiyor. Bu süreçten sonra vatandaşımız halkımız artık erken seçim isteyip göndermeleri lazım.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri