Taekwando'nun Kalbi Isparta'da Attı

Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası Isparta ev sahipliğinde 48 ilden 281 kulüp ve yaklaşık 1200 sporcunun katılımıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası Isparta ev sahipliğinde 48 ilden 281 kulüp ve yaklaşık 1200 sporcunun katılımıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi.

4 gün süren şampiyona da tatamiye çıkan sporcular Türkiye derecesi için kıyasıya mücadele verdi.Şampiyonanın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları törenle takdim edildi.

Şampiyonanın üçüncü gününde ülkemizin Taekwondo'daki milli gururları Emirhan Muran, Kübra Dağlı, Mevlüt Pekcan, İremnur Öztürk ile birlikte Uluslararası başarılara imza atan milli yıldızlarımız tatamiye çıkarak, mücadele verdi.Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin müsabakaları takip etti.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri