Yalvaç Ak Parti Kongresi’nde İkinci Aday

Hafta sonu yapılacak Ak Parti 8. Olağan Kongresi’ne gidilirken, mevcut başkan Gencer Kondal’ın ardından ikinci aday da çıktı.

Hafta sonu yapılacak Ak Parti 8. Olağan Kongresi’ne gidilirken, mevcut başkan Gencer Kondal’ın ardından ikinci aday da çıktı.

Alınan bilgiye göre, partide çeşitli kademelerde uzun zamandır görev yapan Fatih Dülgerbaki’nin başkanlığa aday olduğu ve çalışmalara başladığı öğrenildi.

Dün akşam, partide bugüne kadar görev almış birçok grubun temsil edildiği bir toplantıda, mevcut yönetimle devam edilmesinin Ak Parti açısından yaratacağı olumsuzlukların masaya yatırıldığı, özellikle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde başarısız olmuş bir yönetimle yola devam edilemeyeceği değerlendirilerek yeni bir liste ve genç bir ekiple kongrede yarışılmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.

Partide gençlik kollarından yönetime kadar her kademede yer alarak uzun yıllardır görev veren Fatih Dülgerbaki ismi etrafında partinin geçmişinden bugüne sadakatle hizmet vermiş bir ekiple kongrede yarışacak ekibin tüm delegelere ulaşmak üzere bir çalışma başlattığı kaydedildi.

13 Ekim Pazar günü yapılacak Ak Parti kongresinde Gencer Kondal ve Fatih Dülgerbaki başkanlığında iki listenin yarışması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri