YÖREX Fuarı'na Vali Erin'den Tam Destek

YÖREX Fuarı'na Isparta Valisi Abdullah Erin'den Tam Destek Geldi.

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve Antalya - ANFAŞ Fuar Merkezi’nde büyük coşkuyla devam eden Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), Isparta Valisi Abdullah Erin’in katılımıyla daha da güçlendi.

Vali Abdullah Erin, ITSO ve YALTSO işbirliğiyle kurulan standımıza katılım sağlayarak, yöremizin değerli ürünlerinin tanıtımına büyük destek verdi.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin konu ile ilgili olarak; "Valimiz Sayın Abdullah Erin, ITSO ve YALTSO işbirliğiyle kurulan standımıza katılım sağlayarak, yöremizin değerli ürünlerinin tanıtımına büyük destek vermiştir.

Sayın Valimizin fuarımıza göstermiş olduğu ilgi ve destek, bizler için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı olmuştur. Isparta’mızın eşsiz ürünlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasında önemli bir rol oynayan Sayın Abdullah Erin’e, en içten teşekkürlerimizi sunarız." d

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri