Yurt Lig Turnuvası Başlıyor

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda Yurt Ligi turnuvası yapılacak.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşecek turnuvada; futbol müsabakaları Milli Egemenlik Stadyumu'nda, basketbol ve masa tenisi müsabakaları Işıkkent Spor Salonu'nda, voleybol müsabakaları 6 Mart Spor Salonu'nda, satranç müsabakaları Atatürk Stadyumu Satranç Salonu'nda oynanacak.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, YURTLİG turnuvasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Yurtlarımızda barınan gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişimlerine katkı sağlayacak bu turnuvaları her yıl büyük bir heyecanla gerçekleştiriyor ve gençlerimiz için uzun süreli bir spor deneyimi oluşturmayı amaçlıyoruz.'' dedi. Ayrıca sporun birleştirici gücüyle gençlerimiz, sadece yarışmanın değil aynı zamanda dostluk ve kardeşlik duygularının da ön plana çıktığı bu etkinliklerde, hayat boyu unutamayacakları deneyimler kazanacaklarını söyleyerek turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri