Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne 5 Kişi Alınacak

İŞKUR ile Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde Toplum Yararına Program kapsamında, 'çevre temizliği yapılması' konulu program dahilinde 2 ay 12 gün süreli 5 kişi istihdam edilecektir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2022 20:30
Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne 5 Kişi Alınacak

İŞKUR ile Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde Toplum Yararına Program kapsamında,  çevre temizliği konulu program dahilinde  2 ay 12 gün süreli 5 kişi istihdam edilecektir.

Söz konusu alınacak işçilerin; Isparta Merkez ve merkeze bağlı köylerinden başvurabileceklerini ifade eden Isparta Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Höke, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İl Müdürlüğümüz ile Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde; Toplum Yararına Program kapsamında, 2 ay 12 gün süreli 5 kişilik çalıştırılmak üzere Çevre Temizliği Yapılması konulu program düzenlenecektir.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Programa katılmak isteyen kişilerin, Covid-19 salgını nedeniyle İl Müdürlüğümüze gelmeden, katılımcı başvuru tarihleri arasında www.iskur.gov.tr e-şube veya ALO-170 iletişim hattı üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.