"Şükrü Bey Koltuğa Oturunca Eleştiriye Tahammül Edemiyor"

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol: Seçim Öncesi Hoşgörüden Bahseden Şükrü Bey , Koltuğa Oturunca Eleştiriye Tahammül Edemiyor.

Yayınlanma:
"Şükrü Bey Koltuğa Oturunca Eleştiriye Tahammül Edemiyor"

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Belediyesi meclisindeki tartışmaların ardından sessizliğini koruduğu gerekçesiyle kamuoyunda ve sosyal medyada bazı gruplar tarafından istifaya davet edildi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, CHP İl binasında düzenlenen bir basın toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu.

İl başkanı Şenol, basın toplantısında şu sözleri dile getirdi: "Belediye meclisindeki tartışma Cuma günü yaşandı ve bize cumartesi günü anlatıldı. Cumartesi günü acil bir basın toplantısının düzenlenmesinin doğru olmayacağını düşünerek meclis üyelerimizle birlikte pazartesi günü bir görüş alışverişi yaptık.

Basın toplantısını da bugün yapmayı uygun bulduk. Ama her nedense bazı çevreler hemen fırsatçılık yapıp istifamı istemişler. Ben bu tür şeyhleri üzüntü ile karşılıyorum. Cumhuriyet Halk partisi özellikle bizim dönemimizde sürekli sokağa çıkan, eylemsel yönü olan bir örgüt olmuştur. Biz hiç kimseden çekinecek durumda değiliz. Bugünkü basın toplantımızda da göründüğü üzere hem yerel yönetimi hem de siyasi iktidarı yanlış gördüğümüz her konuda eleştiririz.

Cumhuriyet Halk Partisi diğer partiler gibi değildir. Kimseden icazet alan bir parti değildir. İl örgütü ve il Başkanı da , Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’nın bulunduğu ildeki temsilcisidir. İnsiyatif kullanma hakkı , yetkisi de vardır. Biz bunu en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Elbette eksiklerimiz vardır , yapıcı eleştirilere her şekilde açığız fakat böyle sudan sebepğlerle İl Başkanının, il örgütünün istifasını istemek konusunu da gayri ciddilik olarak görüyoruz ' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.