Survivor Meksika Parkuru, Gelendost’ta Çocuklar İçin Oyun Parkına Dönüşecek

Survivor Meksika Parkuru, Gelendost’ta Çocuklar İçin Oyun Parkına Dönüşecek

Yayınlanma:
Survivor Meksika Parkuru, Gelendost’ta Çocuklar İçin Oyun Parkına Dönüşecek

Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen, Gelendost’ta kurulan, Survivor Meksika Çekimlerinde kullanılan parkur malzemelerini ilçede oyun parkı yapımında kullanacak. Yeni yapılacak oyun parklarıyla çocukların fiziksel aktivite yapabilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturulacak.


Acun Medya Grubu tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören Survivor Meksika çekimleri, Türkiye'de de yankı uyandırdı. ‘Survivor Meksika’ çekimlerinin gerçekleştirildiği Gelendost ilçesinde kullanılan parkur malzemeleri, Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen’in girişimleriyle ücretsiz olarak Belediye bünyesine alındı.

Belediye Başkanı Mustafa Özmen, parkurda kullanılan çeşitli malzemelerle Gelendost’un çeşitli mahallelerine modern ve eğlenceli oyun parkları kurmayı planladıklarını duyurdu.

Özmen, Acun Medya Grubu'na teşekkür ederek, "Çocuklarımız için büyük bir fırsat sundular. Bu parkurlar hem eğlenceli hem de fiziksel anlamda çocuklarımıza birçok fayda sağlayacak. Acun Medya'ya desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.