Talha Güler Görevinden Ayrıldığını Duyurdu

AK Parti Isparta Gençlik Kolları İl Başkanlığını yürüten Talha Güler, görevinden ayrıldığını duyurdu.

Yayınlanma:
Talha Güler Görevinden Ayrıldığını Duyurdu

AK Parti Isparta Gençlik Kolları İl Başkanlığını yürüten Talha Güler, görevinden ayrıldığını duyurdu.
Yaptığı açıklamada “Dört seneye yakın bir süredir yürütmekte olduğum AK Parti Isparta Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevimden genel merkezimizle gerçekleştirdiğim istişareler sonucunda yaş haddinden ve Isparta İl Genel Meclis Üyeliğine seçilmiş olmamdan dolayı ayrılmış bulunuyorum.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Eyyüp Kadir İnan, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn.Yusuf İbiş, Milletvekillerimiz Sn.Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’a, İl Başkanımız Sn.Furkan Cem Er’e, Önceki Dönem Milletvekillerimiz Sn. Süreyya Sadi Bilgiç ve Sn. Recep Özel’e, Önceki Dönem İl Başkanımız Sn. Serkan Keskin özelinde bu kutlu davada edindiğim görev süresince şahsıma desteklerini esirgemeyen teşkilatımıza ve tüm Isparta halkına teşekkür ediyor, neferi olduğum AK Partimize ve davamıza bir ömür hizmet etmeye devam etmekten gurur duyacağımı ifade ediyorum.Durmak yok yola devam.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.