Teknofest Drone Şampiyonası’nda Türkiye'nin En Hızlı Pilotları Belli Oldu

Atatürk Stadyumu’nda başlayan yarışmalara ülkemizin birçok ilinden 32 FPV drone pilotları katıldı.

Yayınlanma:
Teknofest Drone Şampiyonası’nda Türkiye'nin En Hızlı Pilotları Belli Oldu

2018 yılından itibaren Teknofest çatısı altında düzenlenen Teknofest Drone Şampiyonası’nın 1. etabı Isparta’da yapılan sıralama ve grup yarışlarıyla tamamlandı.

Atatürk Stadyumu’nda başlayan yarışmalara ülkemizin birçok ilinden 32 FPV drone pilotları katıldı.

Teknofest Drone Şampiyonası’nda Türkiye'nin En Hızlı Pilotları Belli Oldu Nefeslerin tutularak izlendiği yarışları Vali Adın Baruş, Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Teknofest Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, daire müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar izledi.

Teknofest Drone Şampiyonası’nda Türkiye'nin En Hızlı Pilotları Belli Oldu Teknofest Drone Şampiyonası’nda ülkemizin değişik spor kulüplerinden gelen 32 yarışmacı, 1. etap yarışlarında Türkiye’nin en iyi FPV yani yüksek hızlara ulaşabilen drone pilotu olabilmek için yarıştılar. Teknofest Drone Şampiyonası’nın ilk etabında 10 yaşından 30 yaşına kadar pilotlar yarıştı. Teknofest Drone Şampiyonası’nda Türkiye'nin En Hızlı Pilotları Belli Oldu Vali Aydın Baruş, Şampiyona’nın Isparta’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti katılımcılar ile paylaştı.

Vali Baruş, “Türkiye'nin milli teknoloji hamlesinin ruhunun adeta her tarafta yerleşmesini sağlayan havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest’in önemli ayaklarından birisinin Isparta’da düzenlenmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Teknofest Drone Şampiyonası’nda Türkiye'nin En Hızlı Pilotları Belli Oldu Bu yarışmanın Isparta’da düzenlenmesinden dolayı TV3 vakfı mütevelli heyet başkanı Sayın Selçuk Bayraktar’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha gelişmiş bir şekilde başka yarışmalarında ilimizde düzenlenebileceğini ve bu konuda her türlü katkıya hazır olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

Teknofest Drone Şampiyonası’nda Türkiye'nin En Hızlı Pilotları Belli Oldu İki gün süren Teknofest Drone Şampiyonası’nda birinci olan Atakan Mecimek’in madalya ve ödülünü Vali Aydın Baruş, ikinci olan Nazım Tüzün’ün madalyasını Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, üçüncü olan Burak Mercimek’in madalyasını Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve dördüncü olan Doruk Cengiz’in madalya ve ödülünü Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen verdi. Teknofest Drone Şampiyonası’nda Türkiye'nin En Hızlı Pilotları Belli Oldu Isparta’da düzenlenen Teknofest Drone Şampiyonası, protokol üyeleri ve sporcuların Teknofest pozu vermesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.