Toki Isparta’da Uygun Fiyatlı Konut Satacak

TOKİ, 6 ilde uygun fiyatlı konut satışı yapacağını duyurdu.

Yayınlanma:
Toki Isparta’da Uygun Fiyatlı Konut Satacak

TOKİ, 6 ilde uygun fiyatlı konut satışı yapacağını duyurdu.

Bu satışlar, hiç evi olmayan vatandaşlar için geçerli olup, 2+1 ve 3+1 konutları kapsıyor. Konut başvurusu yapacak vatandaşların ilk konutunu alması gerektiği belirtildi. Başvurular, E-Devlet kapısı üzerinden yapılabiliyor ve kura ile yapılacak satışların detayları TOKİ’nin web sitesinde yayınlanacak.

Bu 6 ilde toplamda 1063 konut satışı yapılacak. Bu konutlar, kura yöntemiyle satışa sunulacak ve başvurular E-Devlet üzerinden yapılacak.

Isparta’da önümüzdeki günlerde uygun fiyatlı konut satışı yapılacak. Başvuru yapacak vatandaşlar, E-Devlet kapısı üzerinden gerekli işlemleri tamamlayarak başvurularını yapabilirler. Her ilde belirlenen tarihlerde başvurular açılacak ve konutlar kura yöntemiyle sahiplerini bulacak.

Başvurular ve diğer detaylar TOKİ’nin resmi web sitesinde yayınlanacak. Konut satışları, belirlenen tarihlerde ve şartlarda gerçekleştirilecek. Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve daha önce TOKİ’den konut almamış olmak yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.