Türkiye Halter Şampiyonası Başlıyor

Sporseverler Türkiye'nin en iyi haltercilerini izleme fırsatı bulacaklar.

Yayınlanma:
Türkiye Halter Şampiyonası Başlıyor

Türkiye Halter Şampiyonası'na bu yıl Isparta'da ev sahipliğinde gerçekleşecek.

10-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan şampiyona, şehrin spor ve kültür hayatında önemli bir etkinlik olarak yer alacak.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen şampiyonaya, Türkiye'nin dört bir yanından sporcular ve antrenörler katılacak. Şampiyonada 192 kadın, 235 erkek sporcu olmak üzere toplamda 427 sporcu ter dökecek.

Halter sporunun Türkiye genelindeki gelişimine katkı sağlaması beklenen şampiyona, Isparta'nın spor altyapısını ve organizasyon kabiliyetini göstermesi açısından da büyük önem taşıyor. Sporseverler, 10-13 Temmuz tarihleri arasında Işıkkent Spor Salonu'nda gerçekleşecek müsabakalarda Türkiye'nin en iyi haltercilerini izleme fırsatı bulacaklar.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen bu tür ulusal organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm spor severleri 10-13 Temmuz tarihlerinde Işıkkent Spor Salonu’na davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.