Vedat Şenol: "Bence Yanlış Bir Atamadır"

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Vedat Şenol: "Bence Yanlış Bir Atamadır"

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, AFAD İl Müdürlüğü'ne Mahmud Zadeoğlu'nun atanmasıyla ilgili olarak; Zadeoğlu'nun daha önceki görevlerinde tartışmalı süreçler yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Sayın zadeoğlu, daha önce öğretmenevinde müdürlük yaptı, daha sonra il genel meclisinde, il özel idaresinde genel sekreterlik yaptı. Tabi ki bu süreç zarfında bence yıpranan bir isimdi. Adı şaibelerle geçen bir isimdi. Yıpranmış bir büroktat yerine AFAD'ın kendi içinden yetişmiş bir büroktaın yetişmesinde fayda vardır. Çünkü AFAD teknik bir kurumdur. Burada ben partizanlık yapıldığını ve yandaş personelin ödüllendirildiğini düşünüyorum hata yapmış olmasına rağmen. Ben bunu doğru bulmuyorum. Söz konusu ismin AFAD kurumuna ne gibi katkıları olabilir. Olağanüstü bir durumda nasıl bir yol izleyecek. Başka adammı yoktu. Demekki kurumlara adam bulamıyorlar. Bence yanlış bir atamadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.