Yeni Mahallenin Yeni Muhtarı Belli Oldu
Isparta’nın Yeni Yüzyıl Mahallesi’nde İlk Muhtarlık Seçimi Gerçekleşti: 198 Oy Alan Serkan Demirsöken Mahallenin İlk Muhtarı Oldu
Yayınlanma:
Isparta’nın yeni kurulan mahallelerinden biri olan Yeni Yüzyıl Mahallesi, tarihinde ilk kez muhtarlık seçimine sahne oldu.
Yapılan oylamanın ardından, sandıktan 198 oy alan Serkan Demirsöken, Yeni Yüzyıl Mahallesi’nin ilk muhtarı olarak seçildi.
Mahalle sakinleri, demokratik haklarını kullanarak sandık başına gitti ve oylarını kullandı.Çok sayıda muhtar adayının yarıştığı seçimde, kıyasıya rekabet yaşandı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.