2023 Yılında Kaç Kişi Vefat Etti?

2023 Yılında Kaç Kişi Vefat Etti?

Yayınlanma:
2023 Yılında Kaç Kişi Vefat Etti?

Isparta Belediyesi'ne bağlı Mezarlık İşleri Müdürlüğü bu yıl içerisinde 2 Bin 343 vatandaşın vefat ettiğini açıkladı. Ayrıca vefat eden vatandaşların taziye evlerine çadır, yiyecek ve içecek ikramında bulundu. Mezarlık İşleri Müdürü Halil Açar, cenaze işlemlerinin ücretsiz olarak yapıldığını da söyledi.

Halil Açar, 2023 yılında vefat eden vatandaşların 19'u koronavirüs sebebiyle, diğer vatandaşların ise; hastalık, yaşlılık, kalp krizi, kaza gibi sebeplerden dolayı vefat ettiğini belirtti.

EN ÇOK ÖLÜM AĞUSTOS AYINDA GERÇEKLEŞTİ

Acar, yıl içinde en çok ölüm Ağustos ayında gerçekleşti. Bu ayda 239 kişi vefat etti. En az ölümün yaşandığı ay ise Kasım ayı oldu. Bu ayda 192 kişi vefat etti.

Isparta Belediyesi Mezarlıklar İşleri Müdürü olarak, 7 gün 24 saat hizmetlerimize hızla devam ediyoruz. Vefat eden kişinin yakınları ile görüşüp defin, imam, gassal hizmetlerini ücretsiz bir şekilde sunuyoruz. Ayrıca, Türkiye'nin her yerinden gerek cenaze araçları ile gerek uçak ile cenaze taşıma işlemini ücretsiz yapıyoruz. Ücretsiz taziye çadırları kuruyoruz.

Taziye evine yiyecek içecek ikramları gönderiyoruz. Geçen yılki mezar tahsis ücretinde bir değişiklik yaşanmadı. Mezar tahsis ücreti bu yıl da 300 lira” ifadelerini kullandı.

​​​​​Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.