Hastalar Mağdur Olmuştu! Cihazın Arızası Giderildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki radyoterapi cihazı arızası giderildi. Hastalara yeniden hizmet vermeye başladığını ise Hastane Başhekimliği duyurdu.

Yayınlanma:
Hastalar Mağdur Olmuştu! Cihazın Arızası Giderildi

SDÜ Hastanesi’ndeki kanser hastalarının tedavisi için kullanılan radyoterapi cihazının (ışın tedavisi) arızalı olmasından dolayı hastalar mağdur olmuş başka illere gitmek zorunda kalmıştı. SDÜ Hastane Başhekimliği, cihazın arızasının giderildiğini belirterek, yeniden hizmete başladığını duyurdu.

SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taylan Oksay, cihazların 13 yıllık eski cihazlar olduğunu ve cihazların arıza yaptığı doğrulamıştı. Firmanın cihazın parçalarını değiştirdiği ve çalışılır duruma getirdiğini ancak cihazın başka bir yerinden arıza çıktığını da sözlerine eklemişti.

Parça için sipariş verildiğini ve yurtdışından geldiği için gümrükte TSİ belgelerindeki eksiklik nedeniyle beklediği açıklamasını yapan Oksay, cihazın arızasının giderildiğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum